Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från Thoréns Bilservice kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss garanterar säkerheten.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Inför din nästa besiktning och avgastest står vi redo att hantera alla nödvändiga förberedelser. Vi erbjuder även att i förväg genomföra en grundlig kontroll av ditt fordon för att identifiera och åtgärda eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit involverat från början i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Bosch levererar nu utrustning till de flesta tillverkare av hybridfordon som originalutrustning. Som en del av Bosch Car Service har våra skickliga mekaniker full erfarenhet av att reparera och underhålla dessa fordon.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. För alla fordonsmodeller oavsett ålder.

AC-Service

Med kontinuerlig service av din AC garanterar vi att luftkonditioneringen presterar optimalt, vilket ökar komforten under resan och bidrar till en mer angenäm körupplevelse.

Professionell hälsokontroll

För att garantera att din bil alltid är i optimalt och säkert skick erbjuder vi en grundlig hälsokontroll – effektivt, detaljerat och till ett förmånligt pris. Genom en hälsokontroll av din bil kan vi upptäcka eventuella brister, vilket hjälper till att minska framtida kostnader och höja säkerheten. Vi engagerar oss för att hålla ditt fordon i bästa möjliga skick!