Thoréns Bilservice
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Däckhotell

featured image

Är du trött på att släpa tunga och smutsiga hjul fram och tillbaka till verkstaden? Hos oss kan du tryggt och säkert förvara dina däck. Däckhotellet är kameraövervakat och däcken är fullt försäkrade.

Pris 640:-/ säsong.

Kontakta oss på telefon 054-531 788 eller via vårt kontakformulär.

 

 


Thoréns Bilservice – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!